Semos Education Semos Education
 • Ponedeljak-Petak 9:00AM - 5:00PM
 • Javi nam se: +381 63 4567 50
 • Piši nam: info@semosedu.com
EN / МК / RS
Кошничка
REZERVIŠI MESTO

Karijerni centar

Karijerni Centar

od Semos Education-a

 • 1

  1.Naša priča je počela kao koncept za kreiranje karijernih transformacija i povezivanje kompanija sa slušaocima koji su stekli znanje u Semos Education-u.

 • 2

  Sa kontinuiranim radom od septembra 2020. godine, uspeli smo da steknemo poverenje 214 kompanija – saradnika i 1918 slušalaca – članova Karijernog centra, i ti brojevi svakodnevno rastu.

 • 3

  Cilj Karijernog Centra je da:
  1. prepoznamo kvalitete kod studenata;
  2. predstavimo most između studenata i kompanija;
  3. kreiramo uspešne priče

Formiran kao rezultat potreba kompanija koje su partneri Semos Education-a sa jedne strane i polaznika koji pohađaju obuke sa druge, misija Karijernog centra je da bude most koji će povezivati kompanije koje traže visokokvalifikovan kadar i pojedince spremne da ulože u dokvalifikaciju, prekvalifikaciju i ostvare svoje karijerne snove.

Obuke i akademije u Semos Education-u nude praktičnu primenu edukativnih sadržaja koji će ti pomoći da stekneš neprocenjivo iskustvo i postaneš ekspert u svojoj oblasti. Verujemo u jedinstvene kvalitete i veštine svakog polaznika, a naša misija je da ih prepoznamo, razvijemo i transformišemo u uspešnu karijeru.

Naša vizija se temelji na doprinosu zapošljivosti i implementaciji novih trendova na tržištu rada. Težimo ka profesionalnom napretku naših slušalaca i kontinuiranoj saradnji sa našim kompanijama-partnerima. Naša posvećenost uspešnoj regrutaciji članova Karijernog centra dosad je rezultirala preporukom 379 slušalaca u kompanije i 320 slušalaca koji su ostvarili kariјerni napredak.

Nastavljamo da menjamo živote i ostvarujemo uspešne saradnje!