Semos Education Semos Education
  • Ponedeljak-Petak 9:00AM - 5:00PM
  • Javi nam se: +381 63 4567 50
  • Piši nam: info@semosedu.com
EN / МК / RS
Кошничка
REZERVIŠI MESTO

Karijaerna transformacija Mladena Gojkovića – Od polaznika Microsoft Data Analyst Akademije do trenera u Semos Education-u

3 April, 2024

Karijaerna transformacija Mladena Gojkovića – Od polaznika Microsoft Data Analyst Akademije do trenera u Semos Education-u

Mladene ti si nekad bio polaznik Data Analyst akademije u Semos Education-u, a danas si naš trener. Podeli nam kako je počela tvoja priča sa Semos Education-om.

Početak moje priče sa Semos Education-om datira od trenutka kada sam tražio odgovarajuću obuku za Data Analyst poziciju. Naišao sam na Semos kao licenciranog partnera Microsoft-a za Power BI. Nakon otvorenih razgovora s predavačima, odlučio sam se za njihovu Akademiju koja se pokazala kao pun pogodak i pravi izbor za mene.

U sklopu akademije za Data Analyst prolazi se više različitih modula na kojima se uče različite tehnologije i alati. Koji od tih tehnologija koristiš u svakodnevnom radu?

U svakodnevnom radu koristim Excel, Power BI i SQL. Ovi alati su mi ključni jer su međusobno povezani i omogućavaju mi automatizaciju procesa kako bih brže došao do konačnih rezultata.

Kako ti je Kаrijerni centar pomogao da pokreneš svoju karijeru kao predavač?

Karijerni centar mi je pružio podršku i resurse kako bih razvio svoje veštine i stekao potrebno znanje za ulogu predavača. Ivanа je osoba kojoj mogu u svakom trenutku da se obratim za pomoć ili savet ukoliko imam nedoumice kako dalje.

Moto Semos Education-a je ,,Mi delimo znanje’’. Šta za tebe predstavlja mogućnost deljenje znanja?

Mogućnost deljenja znanja za mene predstavlja priliku da ne samo prenesem svoje znanje i iskustvo drugima, već i da kontinuirano učim i razvijam se kroz interakciju sa drugima. To je proces u kojem se doprinosi zajedničkom rastu i napretku.