Semos Education Semos Education
  • Ponedeljak-Petak 9:00AM - 5:00PM
  • Javi nam se: +381 63 4567 50
  • Piši nam: info@semosedu.com
EN / МК / RS
Кошничка
REZERVIŠI MESTO

Semos Karijerni Centar postaje Internacionalan

3 April, 2024

Semos Karijerni Centar postaje Internacionalan

Centar za karijeru – internacionalan most za povezivanje talenata sa vrhunskim kompanijama

U Semos Education-u verujemo da moć obrazovanja može premostiti granice i otvoriti vrata za globalne mogućnosti. U svetu u kome talenat ne poznaje granice, Semos Education otvara novi teren ujedinjavanjem oba Karijerna Centra, u Makedoniji i Srbiji, stvarajući jedinstvenu, internacionalnu platformu i otvarajući nove horizonte studentima i kompanijama na ovim prostorima.

Put Karijernog Centra započeo je 2016 godine, zvanično je počeo sa radom 2020. godine i stekao je poverenje i priznanje studenata i kompanija u oba regiona.

Izgradnja poverenja i stručnosti

Karijerni Centar Semos Education-a brzo je stekao poverenje studenata i kompanija, zahvaljujući svojoj posvećenosti prepoznavanju i razvoju talenata, kao i olakšavanju procesa njihovog povezivanja sa kompanijama. Ono što je počelo kao ambiciozna inicijativa evoluiralo je u dinamičnu snagu na tržištu rada, nudeći podršku studentima i služeći kao vredan resurs za kompanije koje traže kvalifikovane profesionalce.

Jedinstven koncept na Balkanu

Ono što izdvaja naš Karijerni Centar je njegov sveobuhvatan pristup. Nudimo ogroman portfolio kandidata koji obuhvataju različite oblasti, uključujući IT, kreativne industrije, ljudske resurse i najsavremenije profesije kao što je veštačka inteligencija. Ponosni smo što smo jedni Karijerni Centar na Balkanu koji pruža sveobuhvatno rešenje – od razvoja talenata do preporuka za naše studente, praktičnog rada na projektima i mogućnosti brendiranja za kompanije. Kroz naš internacionalni pristup i rešenja, kompanije iz Makedonije i Srbije imaće priliku za međusobnu razmenu talenata, što bi otvorilo vrata kompanijama iz obe zemlje za kvalifikovane kadrove, što je prednost od posebnog značaja za kompanije koje promovišu rad na daljinu.

Impresivni rezultati govore o uspešnom radu

Karijerni Centar je već poznat brend za studente u neformalnom obrazovanju i kompanije koje privlače talentovane kadrove iz našeg talent pool-a od oko 10.000 članova. Uspeli smo da steknemo poverenje 110 talent partnerskih kompanija, a samo u poslednje dve godine postojanja preko 100 polaznika je dobilo posao uz podršku Karijernog Centra, dok je preko 450 ostvarilo napredak u karijeri.

Stalni angažman oko napretka polaznika

Naši polaznici su glavni pokretač Karijernog Centra, a uspešne priče su dodatni podsticaj za još veći entuzijazam i angažovanje oko karijere svakog polaznika. Trudimo se da budemo prisutni u svakoj fazi obrazovnog procesa, kroz stalno praćenje napretka učenika, zadavanje realnih projekata od strane naših talent partnera i sprovođenje soft skills treninga, kreiranje CV-a i LinkedIn profila koji će upotpuniti tehničke veštine pripravnika, čime će se povećati mogućnosti za karijeru pripravnika, a kompanije će dobiti kompletan kvalifikovan kadar.

Stvaranje mreže izvrsnosti

Naš krajnji cilj je da stvorimo ogromnu mrežu kompanija i talenata, podstičući lojalnost i saradnju, i da budemo pouzdan partner na kojeg kompanije mogu da se oslone u potrazi za visokokvalitetnim, obučenim profesionalcima. Istovremeno, trudimo se da podržimo naše studente povezujući ih sa renomiranim kompanijama u Makedoniji i Srbiji. To je dokaz posvećenosti Semos Education-a u procesu stvaranja izvrsnosti i inovacija u obrazovanju, kao i efikasnim rešenjima za zapošljavanje i praksu za naše studente.

Ukoliko ste kompanija koja traži obučene kadrove iz IT, HR i kreativne industrije, kontaktirajte nas, postanite naš Talent Partner i imaćete priliku da se aktivno uključite u proces edukacije budućih IT/HR/kreativnih profesionalaca.