Semos Education Semos Education
  • Ponedeljak-Petak 9:00AM - 5:00PM
  • Javi nam se: +381 63 4567 50
  • Piši nam: info@semosedu.com
EN / МК / RS
Кошничка
REZERVIŠI MESTO

Talent Partner Akademije za digitalni marketing – Represent Communications

3 April, 2024

Talent Partner Akademije za digitalni marketing – Represent Communications

Upoznajte nas sa Vašom kompanijom. Ko je Represent Communications u svetu marketinga??

Represent Communications je regionalna agencija za integrisane komunikacije koja se bavi pružanjem različitih marketinških usluga, uključujući odnose s javnošću, digitalni marketing, kreiranje sadržaja, medijsko planiranje, kao i organizaciju događaja. U svetu marketinga, agencije poput Represent Communications imaju ključnu ulogu u pružanju stručnih usluga klijentima kako bi poboljšali vidljivost brenda, preneli ključne poruke, povećali angažovanost ciljne publike i postigli poslovne ciljeve.

Naša saradnja sa Represent Communications u Makedoniji je sjajna. Što vas je privuklo da postanete naš Talent Partner i u Srbiji?

Semos Educations je prepoznat i na tržištu Srbije kao lider u tech edukaciji, o čemu svedoči i vaša lista partnera i međunarodno priznatih sertifikata, koji predstavljaju standard u industiji. Kao agencija koja u istoj meri vodi računa o kvalitetu usluga, bilo je prirodno da se povežemo i ovde, posebno od kako ste uključili i digitalni marketing u svoj portfolio. Saradnja Represent Communications u Makedoniji sa vama je izuzetno uspešna, pa je to bio model koji smo poželeli da preslikamo i u beogradskoj kancelariji.

Kako izgleda jedan radni dan u Represent Communications Srbija?

Represent Communications okuplja tim stručnjaka sa različitim veštinama, kako bi pružili sveobuhvatan pristup komunikacionim i marketinškim kampanjama i projekatima. Iako su radni dani različiti u zavisnosti od sektora i uloge, zajednički imenitelj svima je sposobnost žongliranja između različitih zadataka kako bismo uspeli da prenesemo željene poruke svih naših klijenta na autentičan i efikasan način.

Koji su tipični zadaci koje Digital Marketing Specialist obavlja u Vašem timu?

Zadaci mogu varirati u zavisnosti od specifičnih zahteva projekata, industrije i ciljeva kampanja, ali najčešće podarazumevaju sledeće: postavljanje strategije i kreiranje planova komunikacije, kreiranje sadržaja, upravljanje društvenim medijima, analiza rezultata, SEO optimizacija, PPC.

Kakva su Vaša očekivanja od Talent Partnerstva sa Semos Education-om?

Nadamo se uspešnoj saradnji u aktivnostima regrutacije mladih talenata, jer verujemo da nam Semos može pomoći u identifikaciji kvalifikovanih kandidata, kao i na pružanju podrške u razvoju veština i obuka za postojeće zaposlene..

Koje karakteristike treba da poseduju kandidati preporučeni od strane Karijernog Centra za praksu ili zapošljavanje u Vašoj agenciji?

Kandidati koji žele da se bave digitalnim marketingom moraju pre svega da budu odlični komunikatori (što pored kreativnosti u izražavanju podrazumeva i aktivno slušanje) kako bi suštinski razumeli potrebe klijenata i efikasno prenosili poruke ciljanoj publici. Ako bih morala da sumiram, rekla bih da moraju biti radoznali i znatiželjni, jer će druge potrebne karakteristike i veštine lakše razviti tokom vremena.

Šta biste preporučili budućim studentima Akademije za Digital Marketing u Semos Education-u?

Iskoristite sve resurse koje vam Akademija nudi i aktivno učestvujte u edukaciji. Postavljajte pitanja, diskutujte o temama i budite aktivni u grupnim projektima i/ili budite slobodni da pokrenete i sopstvene projekte. Digitalni marketing je oblast koja se brzo menja, pa je važno da ostanete u toku sa najnovijim trendovima, alatima i tehnologijama. Redovno čitajte relevantnu literaturu, pratite blogove, gledajte webinare i učestvujte na konferencijama u industriji.