Semos Education Semos Education
  • Ponedeljak-Petak 9:00AM - 5:00PM
  • Javi nam se: +381 63 4567 50
  • Piši nam: info@semosedu.com
EN / МК / RS
Кошничка
REZERVIŠI MESTO

Women in Tech

3 April, 2024

Women in Tech

Zašto da postaneš deo Semos Education trening programa

I nakon meseca u kojem slavimo Internacionalni dan žena Semos Education i Karijerni Centar je odlučio da pruži podršku damama u osnaživanju i ohrabrivanju njihovog ličnog i profesionalnog razvoja sa vizijom da ženama pripada mesto u IT industriju ravnopravno sa muškarcima. Verujemo da svaka od nas poseduje potencijal koji možda nije otkriven ili razvijen, nekada nedostatkom rešenosti da ostvarimo svoje ciljeve a nekada zbog objektivnih razloga jer nismo imale priliku i šansu za bolje sutra.

Da bi žene ostvarile svoj pun potencijal, stvarale i inovirale potrebni su im prijateljsko okruženje u kojem će da uče i usavršavaju se a Semos Education i Semos Akademije će im to pružiti. Edukacija i obrazovanje kao centralno rešenje u dostizanju finansijske nezaviznosti ili slobode za ženu je od krucijalnog značaja. Sloboda kao takva donosi nama ženama sve ono potrebno da spoznamo sebe u punom sjaju, zajedno sa mogućnostima koje možemo da dosegnemo.

U želji da razgovaramo kako se žene snalaze u IT industriji, koje poslove najčešće biraju i sa kojim se izazovima sve susreću, Semos Education i Karijerni Centar organizuje panel diskusiju na temu ,,Women in Tech’’ koja će se održati 11.4.2023. u 16h i gde ćemo imati priliku da čujemo sjajne paneliste iz oblasti menadžmenta ljudskih resursa i edukacije: moderator Ivana Chipaklovska, HR i menadžer Karijernog Centra, Jelena Stojanović, HR menadžer u kompaniji Symphony, Dr Ivana Jošanov-Vrgović, profesorka Visoke škole organizacionih studija Eduka i konsultant za razvoj ljudskih potencijala, Sara Stavrić HR menadžer u kompaniji P3, Stefan Krstović, asistent na Fakultetu organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu.

Poslušajte naše ženske razgovore zajedno sa sjajnim muškim sagovornikom koji će dati i drugu perspektivu na ovu temu. Prijave za free online event su ,,Women in Tech’’ su u toku, a mi smo za one najbrže pripremili poklon vaučere za pohađanje Semos Akademija u znak ohrabrenja ukoliko se odlučite da upišete jednu od Semos Akademija i počnete ili usavršite karijeru u IT sektoru. Podržimo jedna drugu!

Želimo da upoznamo vas koje imate potrebu za promenom i poručimo vam da je moguće i ostvariti je! Ukoliko želiš da promeniš pravac u svojoj karijeri ili je otpočneš u IT-ju, kao hrabri gusar a mi ćemo reći gusarka, okreneš svoj brod u totalno drugom smeru u zastrašujućem uzburkanom moru promena, mi smo tu za tebe –Semos Education. I zato Ana, Slavice, Dragana, Marija, Sanja, …ili baš ti.

Pozivamo te bilo da živiš u manjem ili većem gradu, selu u Srbiji da se upoznaš sa našim SEMOS AKADEMIJAMA pažljivo kreiranim programima koja broji tri akademije: Data Analyst Akademija, Software Tester Akademija i Web Akademija. Pripremili smo poklon vaučere u znak ohrabrenja jer nam je cilj da nam se devojke i žene pridruže, sa uverenjem da se samopouzdanje i samosvesnost stiče zajedno sa znanjem i veštinama.

Našu malu žensku akciju ćemo krunisati panel diskusijom na temu ,,Položaj žena u IT-ju’’ gde ćemo čuti sjajne dame iz oblasti HR Ivanu Čipiklovsku, … kao i da Adrijanu koja koje će nam približiti svoja iskustva rada u IT sektoru. Poslušajte naše ženske razgovore klikom na link a mi smo za vas pripremili poklon vaučere za pohađanje Semos Akademija u znak ohrabrenja, jer nam je cilj da nam se devojke i žene pridruže, sa uverenjem da se samopouzdanje i samosvesnost stiče zajedno sa znanjem i veštinama. #Women rules! Podržimo jedna drugu!